donderdag 11 november 2010

Goed Nieuws
De Raad van Beheer heeft gehoor gegeven aan onze vele mails omtrent de "vreemde gang van zaken" in de affaire van ons D-nest. Tot onze grote vreugde gaat de Raad van Beheer alle kosten vergoeden van onze DNA onderzoeken! Buiten dat komt er t.z.t een nieuwe procedure als het gaat om afstammingsonderzoeken.
Wij hebben ons de afgelopen maanden enorm ingezet om zoveel mogelijk te bereiken, daar waar dat mogelijk was. Vele uren en uren hebben we besteed aan het goed formuleren van mails aan de Raad van Beheer en andere instanties.

Dat het uiteindelijk vruchten afgeworpen heeft stemt ons zeer tevreden. Wij zijn blij dat we juist van de Raad van Beheer erkenning krijgen in deze hele zaak. Ook zijn we blij dat de procedure aangepast gaat worden, zodat fokkers, die in het zelfde schuitje terecht komen als wij, wellicht in de toekomst ook gebruik kunnen maken van een vergoeding.

De procedure gaat veranderen...

Tevens dank aan het SHKN bestuur; ook zij waren, onder door hen bepaalde voorwaarden, bereid tot een financiële vergoeding en gaven aan een gesprek met de Raad van Beheer aan te willen gaan. Wij hebben inmiddels te kennen gegeven geen gebruik te willen maken van de financiële vergoeding, maar daarvoor in de plaats gevraagd ons DNA verhaal te plaatsen in de Siberian Nieuws en onze kennelnaam te zuiveren van de opgeworpen smet.

Wij willen graag een voorbeeld zijn voor anderen: iedere fokker (van welk ras dan ook) kan dit namelijk "zomaar" overkomen en het is niet de bedoeling dan bij de pakken neer te gaan zitten, maar juist de strijd aan te gaan. Het kan resulteren in een goede afloop!
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-