vrijdag 30 maart 2012

Een weekimpressie

Oogonderzoekje
Van de week moest Eskimo even naar de dierenarts vanwege haar tranende ogen. Om te kijken hoe het met de conditie van haar traanbuisjes gesteld was na een tijdje zalven, moest ze even een oogdruppeltje in beiden ogen en zie wat er gebeurt... na bijna 12 jaar blauwe ogen waren ze ineens geel! (gelukkig maar voor 10 minuutjes). Zag er scary uit, ook bij haar neus en bekkie werd het geel/groen dus haar traanbuisjes zijn gewoon open!

Ze zat er zelf nogal beteuterd bij… wij vonden het wel grappig! Ahhh!!!



Paaldraaier
Tja.. daar sta je dan.. in het water met je leaddog gedraaid om een paal. En wat doe je dan als leaddog...? Je staat daar en kijkt... heel zielig. Roepen door de musher helpt niet, instructies geven ook niet. Dan maar het water in? No way. Wij doen dan aan "planking'... helaas is daar geen foto van!























Overpeinzing
Ons schatje, Wolfy, lijkt wel in overpeinzing na haar ritje voor de kar. Zouden honden dat ook doen: dingen overpeinzen?
Ons kleine, wijze Wolfje is heel speciaal, ze is pas vier, maar ziet er vaak heel oud uit.

Love you Wolf!



Natuur
Ons trainingsgebied is soms zo fascinerend mooi. Daar we altijd vroeg zijn met de honden, kunnen we steeds opnieuw weer optimaal genieten van de stilte in de natuur. Wat een heerlijk leven...


om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-