dinsdag 15 januari 2013

Te hard
Die leuke honden van ons gaan steeds te hard om een behoorlijke foto te maken. Ondanks dat er gisteravond sneeuw en veel water in ons gezicht spatte als een soort koude douche, hebben we toch nog geprobeerd een foto te maken. Helaas… het lukte niet. Voor de mobiele camera is het te donker en gaan we te snel.

Hoofdlamp
Eindelijk hebben we ook een fijne hoofdlamp voor niet al teveel centen. Straalt lekker ver en trainen in het donker met deze lamp (en ook nog het licht op de kar) is nu een leuk feestje geworden! Heerlijk zo rustig; je komt niemand tegen, alleen een konijntje kruiste ons pad. Dat was natuurlijk wel weer even fun voor de doggies, die met kar en al zo de duinen in wilden achter Nijntje aan (niet gescoord!! pfff voor Nijntje!!). Verderop vloog een roofvogel voor ons uit op zoek naar zijn heilige avondmaal, we hopen dat het hem wel gelukt is.
Bij terugkomst zaten heel veel musketons "vast". Alles was met opspattend zand dichtgeslibd en er zat geen beweging meer in. De neklijntjes met de nieuwe kunststoffen bevestiging bevallen prima, ze kunnen niet bevriezen en ook niet vol raken met prut of zand; ideaal en zeer voordelig.
Fijn was het wel weer rond te rijden in de kleine, soms witte wereld; de honden genoten in ieder geval; hoeveel beter lopen ze met een paar graden minder!
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-