maandag 25 maart 2013

Oeps, single lead en Paasactiviteiten
Gisteren waren we tijdens ons ritje vergeten wat water mee te nemen. Vooral de wheeldogs willen, ondanks het wateren vooraf, nog wel eens een slokje onderweg. Bij gebrek aan een hapje sneeuw dus maar even gestopt en wat water gehaald uit het bosmeertje. Wolfje hadden we single lead voorop staan. Test test! Ze deed het prima, alleen dacht ze soms ff teveel zelf na, want toen we bijna klaar waren om weer te gaan, gaf zij het team alvast het startschot voor vertrek en daar ging het clubje!
Gelukkig ging het niet zo hard, want de kar stond op de rem, maar toch trekken ze zo'n kar met gemak door! Ha ha, ze stonden snel weer stil, maar je staat toch raar te kijken!
Eenmaal bij de kust aangekomen zagen we de weg naar zee versperd door 4x4's. Gelukkig was er nog een smal strookje weg vrij en met wat manoeuvreren konden we toch nog bij de duinafgang komen. Toen we eenmaal langs het strand reden, in de luwte van de duinen, met de oostenwind daarachter, zagen we alle bouwactiviteiten. Met de Paasdagen over 10 dagen in het zicht, rezen de strandpaviljoens weer snel omhoog. Brr... je moet er nu nog niet aan denken daar te zitten. Zo koud!! Maar met de Pasen zitten we in de middag misschien wel weer net aan in de dubbele cijfers qua temparatuur? We trainen nu ongeveer 10 kilometer per keer; we bouwen het langzaam af...
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-