dinsdag 9 april 2013

Eskimo 13 jaar
Eskimo is op 9 april 2000 geboren uit Alka Shan's Rich and Famos en Quachou. Ze is indertijd gefokt door Paul en Maya Brunner, die dol waren op de Alka Shan lijnen van Anneliese Braun.
Al vele jaren is zij de steun en toeverlaat van onze roedel met haar eigen kinderen en kleinkinderen; een zorgzame moeder en oma. Altijd lief en vaak nog in een corrigerende rol.

Zo zoetjes aan gaat ze het wat rustiger aan doen, laten we zeggen "ze werkt wat meer achter de schermen". Haar gehoor en zicht worden wat minder, maar dat mag de pret niet drukken als het om een fietsrondje gaat van 5 kilometer, waarbij ze nog net zo gemakkelijk een sprintje trekt. Ze geniet van iedere dag: ze gaat graag mee voor een wandeling (lekker los!), maar net zo goed ook met een ritje naar iets onbenulligs, als de autogarage. Ze is blij als ze erbij kan zijn, waar dan ook, met wie dan ook.
En reken maar dat wij ook dolblij zijn met haar! Al dertien jaar. Met hartelijke dank aan Paul en Maya Brunner en Anneliese Braun voor deze geweldige Eager Eskimo!
(De foto's zijn gisteren genomen.)




om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-