maandag 25 mei 2015

Pinksteren
Op zondag een mooi ritje gemaakt. Bij aankomst op de locatie zagen we meteen al een verrassing... naast de bus lag €5! Met hartelijke dank voor de gulle gift!

Uitstekende temperatuur, 8 graden. Honden gingen strak op gang, hadden er echt zin in en hielden het ook lekker vol. Wel af en toe een kleine pauze, want met het zonnetje erbij is het, in deze tijd van het jaar, snel warmer. Gelukkig hebben we het meeste in de schaduw kunnen karren.
Sowieso zorgen we tijdens iedere rit voor een heerlijk verfrissend baddermoment.

Na afloop nog lekker gewandeld met Eskimo en Bear, want als we naar het bos gaan om te trainen, zijn altijd alle honden mee! Wel zo gezellig.

Met Eskimo gaat het helaas niet de goede kant op. Ze was 15 jaar in zeer goede conditie, maar een kleine tumor in haar flank, die nog niet zolang geleden werd geconstateerd, groeit de laatste maanden met rasse schreden. Haar leeftijd en conditie maken, dat we de tumor niet meer laten verwijderen en we zullen verder moeten leven met het onvermijdelijke... We maken er het allerbeste van voor haar en geven haar onze liefste zorg, ondersteuning en zoals altijd, veel liefde.

Gelukkig gaat ze nog dagelijks mee voor de wandeling, die ze overigens nog met veel zin en plezier maakt, met af en toe het, voor haar zo bekende, kleine sprintje!






om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-