dinsdag 24 november 2009

Uitbuiken
Toen we Anneliese Braun, de eigenaresse van dekreu Pokahontas, vertelde dat Yuma zwanger was riep ze blij: "Dat verbaast me niets! Jullie Yuma was zo dol op Poka dat een nest puppy's niet uit kon blijven!"
Goed te horen, dat deze, door ons gemaakte keuze, zo in de smaak is gevallen bij Yuma. Het voelt toch altijd vreemd dat wij een reu voor Yuma uitkiezen en of dat dan ook haar smaak is, daar kun je nooit met haar over praten! De eerste keer, twee jaar geleden toen wij een andere reu voor haar hadden uitgekozen, Komaksiut's Tok, was zij helemaal niet zo bereid tot een dekking. De meeste keren snauwde ze Tok weg en uiteindelijk mocht hij haar maar een keertje dekken. Die ene keer was gelukkig ook genoeg...
Wij hadden inmiddels het idee, dat zij misschien niet zo'n bereidwillige dame was, maar na de ervaringen met Poka is dus gebleken dat, ook bij haar, veel afhangt van hoe leuk zij de reu zelf vindt!
Het buitenhok is favoriet bij Yuma om daar haar "gestolen waar" uit de keuken op te eten en daarna lekker rustig uit te buiken in het stro.
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-