dinsdag 27 april 2010

"De Shooting Stars II" van Poka en Yuma in Groningen
Polar en Aiko hebben het, in alle opzichten, helemaal gezellig en goed met Siep en Rosine. Ze genieten dagelijks van hun leventje daar met deze twee lieve mensen, die dol op ze zijn en veel van ze houden. Ze kunnen zich totaal uitleven in de ruime tuin met eigen bosje.
Rondom hen is alles natuur met veel uitdagingen, zoals de drie mooie zwarte Friese paarden en de grote kraanvogels bij de buren.

Polar en Aiko gaan ook bijna dagelijks mee naar het werk van Siep en Rosine op de boerderij, waar ze zich lekker vermaken (onder toezicht) met de kippen in de ren te laten schrikken, mos uit het grasveld te trekken, border collie Doerak uitdagen, maar vooral veel en vaak stoeien en spelen.
Foto's: Rosine Verkleij
Ook het Groningse bos hebben ze al verkend en het behoort inmiddels tot een favoriete wandelplek. Als echte "Shooting Stars" zijn ze druk aan het leren om het trekken helemaal onder de knietjes te krijgen, zodat ze later heerlijk aan het werk kunnen met de fiets of step.

We zijn zo blij dat Polar en Aiko eindelijk hun plekje hebben gevonden en zoals het er uit ziet zijn die twee echt happy. Het is ze van harte gegund na alle omzwervingen die ze hebben moeten maken!

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-