zaterdag 29 januari 2011

Verleden tijd...
Voor ons is het doek gevallen... Na twee zeer uitgebreide, onderbouwde en gemotiveerde brieven met slechts enkele vragen en/of opmerkingen, krijgen we definitief en onherroepelijk geen toestemming meer van het PWN om in hun bos/duingebied te fietsen met de honden!

Ons verzoek tot fietsen met onze honden voor de fiets valt niet binnen "het recreatiebeleid" van het PWN. Het recreatiebeleid houdt in dat rustige vormen van recreatie, natuur en landschapsbeleving wordt gestimuleerd en onderlinge hinder wordt beperkt.
Dat "rustige" vormen van recreatie ook een club van 10 mountainbikers is die wel toegelaten worden in hetzelfde gebied, blijft ons verbazen... Ruikt het hier naar willekeur?
Een van de laatste opnames in het PWN gebied
Wat we ook voor vragen hebben gesteld, welke argumenten we ook hebben aangevoerd, we hebben in velerlei opzichten geen, een onduidelijk of een onbevredigend antwoord gekregen. Veel gezwollen taalgebruik, veel gedraai om de hete brij, maar geen enkel antwoord "to the point".

PWN, wat jammer dat jullie twee goed- willende mensen, die een paar keer per week voor half elf, een half uurtje willen recreëren in jullie prachtige gebied, niet de ruimte geven dit te kunnen doen.
Zet je gebieden maar lekker vol met Hooglanders, schaapskuddes, paarden en God mag weten wat er nog meer komt. Wij zoeken ons heil graag in een mens en diervriendelijker omgeving, waar we wel welkom zijn!

De natuur is toch van en voor ons allemaal? Of vergissen wij ons nou zo?
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-