zondag 9 oktober 2011

Een kistje met veel geluk...
Gisteren waren we dan eindelijk bij Nies en Hyls om de pups te bewonderen. Ons bezoek was door ziekte helaas een weekje uitgesteld, maar de prijs die we daarvoor kregen was groot! Wat een leuke puppy's!!!
Het is een gek idee, dat daar ergens tussen die kluwen van zwart/witte en grijs/witte pups ook ons pupje ligt. Alleen weten wij nog niet welke dat is.

De pups van Lyra en Marlin zijn nu drie weken oud en ze zien er mooi en goed gevoed uit, ondanks dat ze met z'n negenen zijn.
Voor moeder Lyra is het een hele klus en zal de klus ook alleen maar groter worden. Ook voor Nies en Hyls trouwens, want als het spul straks eenmaal zelf gaat eten, goed gaat lopen en de werpkist uit wil, dan... berg je maar!
Maar het was nu nog vrij rustig. Er werd regelmatig gedronken en geslapen en de pups zagen er erg tevreden uit. We mochten de pups van Lyra stuk voor stuk even knuffelen en op de foto zetten. Ze keek ons soms wel heel strak aan, maar toch scheen ze wel vertrouwen in ons te hebben, alhoewel ze ons maar een keertje had gezien.
De pups voelden lekker stevig aan en waren best wel ontspannen in de handen van "de vreemde mensen" Dat is toch wel bijzonder: stel je voor... dan ben je zo klein en dan word je ineens zo met de handlift omhoog gehesen uit je vertrouwde omgeving en dan presteer je het nog om ontspannen te blijven! Klasse!

Over twee weekjes gaan we weer kijken naar ze. Ze zullen er dan wel weer heel anders uitzien...
























om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-