maandag 31 oktober 2011

A Star is born!
Gisteren hebben we in gezamenlijk overleg met Nies en Hyls onze pupkeuze gemaakt. Nou ja... hoe gaat zo'n keuze eigenlijk? Wie kiest wie uit? Het was zo dat wij al een flink aantal weken wisten, wie onze kleine superheld uit het nest van Lyra was, maar aangezien er nog een aantal mensen voor ons waren om een reutje te kiezen, was de hoop onze favoriet te kunnen bemachtigen enigszins ingetogen, maar toch waren we ook vol vertrouwen dat wij het reutje zouden krijgen dat bij ons zou passen.
Gisteren toen we de gang bij Nies en Hyls binnen stapten kwam onze kleine favoriet ons als eerste tegemoet, deed zijn pootje omhoog, keek ons aan met zijn kraaloogjes en leek te zeggen: "Nou, zijn jullie daar eindelijk!! Ik ben het hoor!!" En ja, dat is zo; hij is het helemaal voor ons!!

Scotty
Zijn naam wordt Scotty, vernoemd naar de Siberian Husky, Scotty, die samen met zijn teammaatje Togo, het sledehondenteam van Leonard Seppala aanvoerde tijdens de langste en gevaarlijkste afstand van de serumrace naar Nome, Alaska in 1925. Gezien deze, nu nog kleine Scotty, zijn goede Alaskaanse / Zweedse afstamming (o.a. deels Anadyr/deels Vargevass) hebben we alle vertrouwen in zijn werkcapaciteiten!

Je bent meer dan Welkom Lieve Scotty, onze Zevende Ster in ons team.




om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-