woensdag 12 december 2012

Buddha 3 jaar
Alweer drie jaar is onze Buddha vandaag geworden! Een geweldige hond in vele opzichten: Lief, rechtvaardig, waakzaam, duidelijk aanwezig en een onmisbare schakel in ons team! Buddha kan bergen verzetten als het op werken voor de kar aankomt!!

Ook de broer en zussen van Buddha; Polar, Sky en Aiko heel hartelijk gefeliciteerd! Het lijkt nog zo kort geleden, dat jullie werden geboren...



12 december 2009
Het had gesneeuwd en we gingen sleeën met de honden door de duinen. De a.s. moeder Yuma hadden we achtergelaten in de auto. Zij kon niet mee, want de bevalling zou een van de komende dagen zijn... Bij terugkomst van het sleeën wilde we Yuma nog even uitlaten: een klein rondje wandelen door de sneeuw.
Ze wilde echter niet uit haar hok komen en bleef stokstijf liggen.
Vreemd vonden we het wel, maar dachten dan thuis nog maar eens in de tuin proberen...
Toen we thuis waren, haalden we alle honden uit de auto en geloof het of niet... Yuma "vloog" gelijk naar de werpkist en wij maakten snel alles in orde. Er was iets komende en we zaten razendsnel bij haar! En ja hoor, binnen een half uur na thuiskomst werd onze Buddha geboren! Pff!! Wat een geluk!
God zij dank geen bevalling  in de auto, daarom wilde ze de auto niet uit! Dat was knijpen om alles nog binnen te houden... Ach die arme Yuma! Wij wisten het niet, daar er zich die ochtend nog niets leek aan te dienen

Na Buddha kwamen in de loop van de dag de andere drie pups, Polar, Sky en Aiko. Wat een feestdag met zo'n mooie witte wereld om ons heen...Yuma en Alka Shan's Pokahontas hadden ons vier prachtige pups gegeven!
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-