dinsdag 17 september 2013

Siberian Spirit Coyote Jack (Baldr/CJ)
* 29-10-2007    † 12-09-2013

Op 12 september, in het vroege ochtenduur, is tijdens de training "onze" lieve Jack
zomaar ineens overleden. Weg voor altijd...

Vele herinneringen en evenzoveel mooie beelden...
Coyote Jack, een bijzondere en lieve hond; kindje van onze Yuma en Komaksiut's Tok en nestbroer van Snow, Chinook, Cosmo en onze Wolf.

Wij kennen Jack vanaf zijn geboorte: de eerste zes weken in het nest was hij wat stil en teruggetrokken, tot hij zich in één weekend ontpopte tot een stoer en bijdehand mannetje,
dat zijn broertjes en kleine zusje aardig kon domineren! Negen weken... een prachtige en onvergetelijke tijd met ons C-nest!

We zijn dankbaar, dat er heel veel van hem gehouden is door Nanja, Hans en Indirah, op wiens leven hij in vele opzichten een grote impact heeft gehad. Jack maakte vier jaar deel uit van hun leven.
Dank ook aan Siep en Rosine, die hem liefdevol in hun roedel opnamen; hij was er helemaal op zijn plaats! Door zijn komst gingen Siep en Roos weer een stapje verder in de sledehondensport.
Want... voor de step of kar staan en "werken in het harnas" was wat Jack het liefste deed. Hij was altijd "in" voor een wedstrijd of een heerlijke, lange rit door de bossen. Het is dan ook heel bijzonder, dat hij tijdens "zijn" sport, zijn liefste bezigheid, het leven heeft verlaten.
"Zijn tijd" zat erop… het was niet lang, maar hij heeft genoten! Hij heeft het hart van velen gestolen en een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Het ga je goed lieve Jack!
Onze liefde voor jou is en blijft voor altijd.

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-