vrijdag 6 december 2013

Huskyritjes
Onze husky's en de sledehondensport zijn onze grote passie en dit heeft vorig jaar geleid tot het ontstaan van Snowdogs on Tour
De afgelopen jaren hadden we steeds meer vrienden mee tijdens onze huskyritjes met de kar. Het werkt nou eenmaal zo dat, als je enthousiast bent voor iets, je een ander daar ook graag van mee wilt laten genieten.

Aanbieding
Langzamerhand rees bij ons het idee onze ritjes misschien ook aan te gaan bieden aan mensen, die wij helemaal niet kennen, maar die misschien ook wel heel graag de kans zouden willen hebben zoiets eens mee te maken... want zeg nou eerlijk: wat voor een heerlijk gevoel van vrijheid geeft zo'n rit je, zittend op een kar, met een stel mooie hardwerkende husky's ervoor, die jou deze ervaring geven?     
Wilt u ook genieten van een sledehondenrit met ons team,
kijk dan bij (link): SnowDogs on Tour.

SnowDogs on Tour op Facebook
We hebben inmiddels meer dan 100 likes op onze SnowDogs on Tour FB pagina en zoals beloofd zouden we een gratis karrit weggeven als we 100 likes hadden.
Een aantal weken geleden deden we alle namen van onze SnowDogs fans bij elkaar in de Halloween hoed en onze goede vriendin Rona trok de winnende naam!
Bekijk hieronder het filmpje!
Voor onze FB SnowDogs on Tour pagina klikt u op onderstaande link.



om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-