vrijdag 27 december 2013

Wolf Maps... een uitstekende test!
Regelmatig raadplegen wij o.a. Google Maps of gewoon ouderwets de kaart om leuke routes te vinden voor een tour met de honden. Steeds hetzelfde rondje is voor ons en de honden een saaie aangelegenheid. Daarbij gebruiken we dan ook nog de app op de smartphone om te checken of we wel goed gaan en niet teveel de gewenste kilometers gaan overschrijden.

Leidhond
Onze leidhond Wolf (ja Gudrun van den Broek, je had gelijk... goed leidhondje!) heeft zo haar eigen maps. Die heeft ze altijd bij zich, nee... niet in een tasje om haar nek... alle routes zitten "gewoon" in haar hoofdje.
Vanmorgen hebben we een start gemaakt en na een aantal kilometers hebben we Wolf de route laten aangeven! Helemaal Perfect! Nadat wij na een tijdje inmiddels het spoor al enigszins bijster waren, had Wolf alles paraat in haar lieve koppetje. Afslag links, bochtje zo, paadje hier, kronkelweggetje rechts... (en wij nog checken onderweg of we echt wel goed gingen) en zo leidde ze ons dwars over de graslandjes naar het water met de aalscholvers! Hup lekker even afkoelen in het meertje, want ze had het warm en "haar gevolg" ook! Daarna weer fier en monter door, via haar eigen "de naar huisroute" (huis=auto).

Geweldig. 10 Kilometer via Wolfs Maps
Bij het nakijken op de smartphone bleken we deze route slechts 1 keer eerder gelopen te hebben... ook exact de 10 kilometer.

Een Map in Wolfskleren! Love you Wolfy!!!
   
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-