donderdag 23 januari 2014

Nieuw bij SnowDogs on Tour

▷ Double Deal
sledehondenrit + training met eigen husky € 90,-
Een unieke kans... Maak eerst een heerlijke sledehondenrit door de bossen, praat dan na onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en ga dan samen met ons aan "het werk" met uw eigen hond voor een fiets/steptraining...                                   klik hier: snowdogs-on-tour


http://snowdogs-on-tour.blogspot.nl/
Happy Couple
Het kan zijn dat u beiden een rit wilt maken of dat u bijvoorbeeld twee kinderen heeft, die u allebei een ritje wilt laten maken. Hiervoor hebben wij de Happy Couple in het leven geroepen!

De Happy Couple is een aangepaste versie van de door ons aangeboden Sledehondenritten. Waar we met de sledehondenrit minstens een half uur onderweg zijn met de kar en zo ongeveer 7 á 8 kilometer door de bossen of duinen karren met onze gast, doen we het met de Happy Couple zo, dat er twee volwassenen samen kunnen komen en dat zij ieder apart een rit van ongeveer een kwartier maken.

Kinderen
Ook voor kinderen kan deze Happy Couple optie laagdrempeliger werken: een rit is best wel spannend voor een kind, dan gaat hij/zij ook nog op pad met een vreemde... dat kan net even teveel zijn. Met de Happy Couple is uw kind weer binnen een overzichtelijk tijdsbestek terug en heeft hij/zij toch de spannende ervaring meegemaakt.

Be the Happy Couple en boek deze rit bij SnowDogs on Tour voor € 75 all in:
klik hier: snowdogs-on-tour

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-