dinsdag 13 december 2016

Wolf ontsnapt
Dank aan allen, die ons afgelopen maandag zo lief en dierbaar hebben bijgestaan in de daadwerkelijke zoektocht en de via FB zoektocht naar onze Wolf.

Het voelde als een warme deken in een tamelijk hopeloze situatie, die heel goed is afgelopen, dank zij de inzet van heel veel mensen!
Dank aan degenen, die Wolf haar opsporingsbericht deelden via Facebook, maar ook aan hen, die hartverwarmende appjes en chatjes stuurden of ons tijdens of achteraf belden!
Eigenlijk teveel om op te noemen.
Het is zo bijzonder te ervaren dat zoveel mensen klaar staan in een moeilijke situatie.
Speciale dank aan de "gastouders" van Wolf, verder Natascha die heel veel Fb Wolf oproepjes coördineerde en terugkoppelde, maar zeker ook Soraya en haar man, die Wolf ophaalden en hier terugbrachten en verder iedereen, die we hebben vergeten of die we niet kenden, maar die wel hielpen: Dank Je!!

"Waar was ze nou" in the nutshell:
Wolf zelf heeft niets meegekregen van alle zorgen. Zij heeft na de ontsnapping een half uurtje gerend, om zich rond half vier via slinkse wijze toegang tot een woning te verschaffen (via de voordeur, bewoners stonden hun auto in te laden voor vertrek), is daar op kousevoetjes de trap opgeklommen, heeft de master bedroom opgezocht en heeft zich daar heerlijk op het bed gevleid en liggen snurken tot de bewoners om half elf weer terugkwamen.
Je begrijpt de grote consternatie bij de bewoners, toen zij thuiskwamen en er ineens, zoals mevrouw aangaf "een knots van een hond" de trap afkwam!! Zij is als de dood voor honden!!
NB. Dit alles speelde zich af op een paar minuutjes fietsen bij ons vandaan.

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-