dinsdag 8 november 2011

Dog Walker Daan
Wij hebben de luxe om over een heuse dog walker te beschikken! Daan is de grote vriend van Eskimo en Bear (de twee enige honden uit onze roedel waar je leuk mee kunt wandelen), want hij komt ze allebei bijna wekelijks op de zaterdag (na de drukke werkweek) halen om met ze te wandelen. Wij vinden het helemaal geweldig van Daan en we zijn oprecht dankbaar, dat hij onze twee lievelingen zo trouw meeneemt voor een lekkere stevige bos of duinwandeling. Ze genieten enorm, alle drie.

En eigenlijk is het dus zo dat het mes wel van drie kanten snijdt... van Daan zijn kant, van de honden hun kant en van onze kant.

Al een tijdje vroegen wij Daan om wat foto's van hem en de honden te maken in het bos, maar hoe doe je dat als je met twee doggies in het bos bent in je eentje? Tja, dat is moeilijk. Maar de iPhone bracht uitkomst. Dan nog een goed plekje om 'm op te zetten en hoppa! kijk aan... misschien niet het meest ontspannen gezicht en de honden wat overdonderd door de plotse "vreemde" actie, maar wat wil je? Krijg het maar even snel zo zonder oefening voor elkaar!

Dank je Daan, wij en de honden hopen je nog vaak te zien!


om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-