zondag 12 december 2010

Ons Siberian Spirit's D-nest 1 jaar!
Alweer een jaar voorbij! Het lijkt als de dag van gisteren, dat we, amper thuis van een tochtje door de duinen met de honden, gebogen over de werpkist zaten in afwachting van het eerste pupje van Yuma en Pokahontas.
Vier pups kregen we, die inmiddels allemaal zijn uitgegroeid tot sterke sledehonden, die alle vier al hebben laten zien dat ze zeer goede werkcapaciteiten in zich hebben.

Het was een roerig jaar met dit D-nest. We kregen tegenslag door de DNA affaire met een zeer vervelende en langdurige nasleep. Mensen zijn anno 2010 nog steeds niet op de hoogte dat een husky elke denkbare kleur mag hebben, maar een gevestigde orde "huskyfans" blijft vasthouden aan het idee dat een pup als bijvoorbeeld onze Buddha niet rastypisch zou zijn.

Polar en Aiko vonden na omzwervingen een heerlijke plek bij Siep en Rosine in Groningen. Welverdiend werd alles, wat in het begin helemaal verkeerd ging
bij nieuwe eigenaren, goed gemaakt door twee mensen die heel veel van ze zijn gaan houden en bij wie ze een prachtig leven hebben met sporten en een grote tuin, waarin ze zich helemaal uit kunnen leven.





Polar en Aiko een maand
en een jaar













Sky
Ook Sky heeft een heerlijk leven met Rona en poes Zion. Rona en Sky zijn bijna onafscheidelijk. Waar Rona gaat gaat ook Sky en zo gaat het omgekeerd ook. Samen genieten ze van joggen, wandelen, fietsen en af en toe gaan ze samen met de step.

Sky, een maand en een jaar













Buddha is lekker bij haar mammie en de roedel gebleven.
Yuma en Buddha zijn acht poten op een buik als het gaat om eten stelen en rennen voor de kar of fiets, Buddha is een hard werkende sledehond, waar wij en de honden het erg mee getroffen hebben. Bovenal is ze lief en heeft ze de harten gestolen van ons en alle honden hier.








Buddha, een maand
en een jaar





Gefeliciteerd!
Wij feliciteren alle pups met hun eerste verjaardag en wensen ze een mooi en fijn nieuw levensjaar!
om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-