zondag 6 februari 2011

Eindelijk gevonden!
Na een toch wel tamelijk lange zoektocht hebben we uiteindelijk een heerlijk uitrenveld gevonden voor onze honden! Van Myrthe en Madeleine, die samen een hondenschool hebben op zo'n kwartiertje rijden bij ons vandaan, mogen we op bepaalde dagen gebruik maken van hun grote omheinde veld. En we zijn er dolblij mee.

Racen en stoeien
Vandaag waren we er voor de eerste keer met de zes honden en ze gingen helemaal uit hun bol! Rennen, rennen, rennen, naar hartenlust en met groot enthousiasme. Wat vonden ze het heerlijk om met elkaar te dollen, te racen en te stoeien.
Voor honden, die nooit los mogen, is het natuurlijk fantastisch om zo "los" te kunnen gaan met elkaar. We stonden erbij, keken er naar en genoten net zo intens als zij. Het is heerlijk om te zien dat onze honden zo genieten met elkaar.

Behendigheid
Op het terrein staan ook wat behendigheidstoestellen en die moesten natuurlijk ook even uitgeprobeerd worden. Onder luide aanmoedigingen van ons waren de dames, Eskimo en Wolf, wel te porren voor een spelletje. De jongens, Bear en Balto, stonden helemaal op hun achterpoten om nog beter zicht te hebben op het hele spektakel. (Zelf waren ze jammer genoeg niet te porren voor een loopje over de brug!)

De storm ging hard tekeer over de weilanden en na een klein uurtje waren wij en de honden helemaal door en uitgewaaid...

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-