maandag 7 februari 2011

Slachting
Tot onze schrik lazen we dat er een brute slachting heeft plaatsgevonden onder 100 husky's in Canada. "Waardeloos" geworden na de Olympische Spelen, ten tijde waarvan zij vele toeristen hadden rondgetrokken voor pleziertochtjes door de sneeuw, was dit het lot wat hen restte...
Niets bijzonders in Canada zou je bijna denken, immers Canada is het land waar ze jaarlijks duizenden onschuldige zeehondjes afslachten. Het zit de Canadezen zeker in het bloed om zo hun "zaakjes" af te handelen.

God zij dank kreeg er iemand wroeging en is dit aan het licht gekomen. We hopen dat alle slachters van deze lieve, onschuldige, hardwerkende dieren allemaal voor jaren de cel in gaan op water en brood!

Toch geeft het je te denken... in Canada staat 5 jaar celstraf voor het in gevaar brengen of verwonden van een dier... Is een zeehondenbaby of een volwassen zeehond geen dier? Zij worden in grote getalen in gevaar gebracht, verwond, doodgeslagen en de zeehondenbaby's worden gestript, terwijl de moederzeehond moet toekijken!!! Hoe wreed kun je als mens zijn.
Gelden voor degenen die dat doen geen vijf jaar celstraf?
klik op de krant om te vergroten

Dus.. hoe krom kun je gaan denken als het gaat om commercie. Blijkt wel weer, dat als het er op aankomt, een dier als dier op zich, helemaal niets waard is. Wel zijn werkeigenschappen of prachtige pels...

SHAME ON YOU CANADA!

Voor meer info over zeehondenjacht:
www.bontvoordieren.nl

om eerdere impressies te lezen: klik hierboven op: Oudere berichten



.

.
— copyright © 2007-2018 Siberian Spirit — Alkmaar, Noord-Holland, Nederland —













-